Nicole

Concept - Camera - Montage

Nicole Dijk

Ik ben de oprichter van Coco Videoproductions. Ik heb mijn Bachelor of Design gehaald aan Minerva Academie voor Popcultuur. Ik vind het geweldig om de kern uit een verhaal te halen en de vertaalslag naar beeld te maken. Waar gaat het nu echt om bij dit verhaal en op welke manier kunnen we dit het beste laten zien?

Behalve concept en regie bedien ik ook de camera en ben ik verantwoordelijk voor de montage. Het is fantastisch om script, storyboard en footage samen te zien komen in de montage.

Door de jaren heen, heb ik geweldige projecten gedaan met mensen van verschillende disciplines en daar zijn prachtige samenwerkingen uit ontstaan. Hoewel ik als enige werkzaam ben bij Coco Videoproductions wil ik ze toch graag voorstellen omdat ze wel degelijk onderdeel van mijn team zijn.

Loes Gorseling

Director of Photography

Loes Gorseling is mijn Director of Photography. Als DoP is ze verantwoordelijk voor de aankleding van de set en de stijl van de shots. Zo maakt ze van elk shot een visueel pareltje. Ze heeft een eigen fotografiebedrijf, Loes Gorseling Photography, maar is inmiddels een bekend gezicht op de filmset.

Loes
Jut en Jul

Thomas van den Heuvel en Richard Toepoel

2D en 3D-animatie

Al jarenlang verrichten ze wonderen met hun eigen bedrijf Beun & Haas Visuals. Wanneer een promotiefilm beter tot zijn recht komt in combinatie met animatie kan ik altijd op deze heren rekenen. Ze komen met creatieve oplossingen en durven die te combineren met gevoel voor humor.

Freek Sjoers

Compositie en sounddesign

Cruciaal voor mijn werk is de samenwerking met Freek Sjoers van Symfinity Productions. Door op maat gemaakte muziek wordt de sfeer, de beleving en de impact van een filmproductie vertienvoudigd. Freek kan alle kanten op met zijn muziek maar heeft een voorkeur voor symfonische muziek. Het beste aan onze samenwerking echter is dat Freek, net als ik, probeert om de identiteit van een bedrijf te verwerken in zijn muziek. Hiermee sluit hij prachtig aan bij de werkwijze van Coco Videoproductions.

studio Freek